TRIBE NINE PC Kapalı Beta Testi Tarihi Duyuruldu

24.07.2024 13:47 Umut Tandoğan

 
 
TRIBE NINE için "Deadly Test" kapalı beta testi, Akatsuki Games ve Too Kyo Games'in duyurduğuna göre, 9 Ağustos 15:00 JST'den 15 Ağustos 23:59 JST'ye kadar PC için Steam üzerinden oynanacak.
 
Kayıtlar 31 Temmuz 23:59 JST'de sona erecek ve seçilen katılımcılara Ağustos ayının başlarında bildirimde bulunulacak. Test, İngilizce, Japonca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Akatsuki Games ayrıca kullanıcıların TRIBE NINE “Deadly Test” oyununu oynadıkları zamanın inceleme videolarını yayınlamalarını ve çeşitli hediye kartları kazanma şansını yakalamalarını isteyen bir video yaratıcıları programı için başvuruları açtı. Ayrıntılar video yaratıcıları programında mevcut.
 
TRIBE NINE, Steam, iOS ve Android üzerinden PC için satışa sunulacak. Ancak şuan için bir çıkış tarihi henüz duyurulmadı.
 
Hikaye, ölümcül oyunların yönettiği fütüristik bir ülke olan Neo Tokyo'da geçiyor. Gençlerden oluşan gruplar, çalınan hayallerini ve özgürlüklerini geri almak için acımasız ölüm kalım savaşlarında savaşırlar. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler