TRIBE NINE için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

29.07.2024 11:46 Umut Tandoğan

 
 
Akatsuki Games ve Too Kyo Games, ücretsiz oynanabilen "aksiyon RPG" oyunu TRIBE NINE'ın "Shinagawa Chapter" adlı yeni oynanış fragmanını yayınladı.
 
Animedeki tanıdık karakterlerin yanı sıra bazı yeni karakterler de ilk kez karşımıza çıkıyor! Bu farklı karakterlerin şekillendirdiği sürükleyici dünyayı ve ilgi çekici hikayeyi deneyimleyin.
 
TRIBE NINE, genç gruplarının çok sayıda kayba katlandığı ve zorlu düşmanları yenmek için stratejiler geliştirdiği aksiyon RPG'sidir. Danganronpa serisinin aynı yaratıcıları tarafından çeşitli sanat stilleriyle titizlikle hazırlanmış bir dünyada benzersiz karakterlerle çılgın bir maceraya dalın. 
 
TRIBE NINE, Steam, iOS ve Android üzerinden PC için satışa sunulacak. Bir çıkış tarihi henüz duyurulmadı. PC kapalı beta testi 9-15 Ağustos tarihleri ??arasında yapılacak. 
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 4 Dk önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 1 Saat önce Space Marine 2 Erkenden Erişim İle 134 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 2 Saat önce Astro Bot'un Fiziksel Sürümü Amazon Japonya'da Tükendi 3 Saat önce LCS Yaz 2024 Şampiyonu FlyQuest Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler