Tekken 8'in Yeni Güncellemesi Fotoğraf Modunu Ekledi

24.07.2024 17:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco tarafından oyunculara sunulan dövüş aksiyon serisi Tekken'in en yeni oyunu Tekken 8 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber oyuna fotoğraf modu, yeni oynanabilir DLC karakterinin erken sürümü ve çok daha fazlası dahil oldu.
 
Tekken 8'in yeni güncellemesi dengeleme değişikliklerini de getirdi
 
 
 
Yeni güncelleme ile beraber Year 1 Pass'e sahip olan kullanıcılar, DLC karakteri Lidia Sobieska'ya şu andan itibaren erişebiliyor. Karakterin herkes için 25 Temmuz tarihinde açılacağını ve bu tarihten itibaren satın alınabileceğini belirtmekte fayda var. Bunun yanı sıra yeni güncelleme oyuna fotoğraf modunu ekliyor ve bu modla beraber istediğiniz açıdan çeşitli çekimler ortaya çıkarabiliyorsunuz.
 
Tekken 8 için eklenen yeni güncelleme içerisinde diğer taraftan Seaside Resort Arenası oyuna dahil oluyor. Ek olarak oyun içi hikaye kısmında satın alınabilen yeni öğeler, diğer iyileştirmeler, hata düzeltmeleri ve dengeleme değişiklikleri de oyuna dahil edilmiş durumda.
 
Sevilen oyunlar arasında bulunan Tekken 8 şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut. Öte yandan Heihachi Mishima'nın bu sonbaharda oyuna eklenecek olan bir sonraki DLC karakteri olacağını aktaralım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine Eylül Ayında 12 Oyun Ekleniyor 35 Dk önce Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler