Harry Potter: Quidditch Champions Ön Siparişlere Açıldı!

29.07.2024 17:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini Unbroken Studios ve Portkey Games stüdyolarının üstlendiği Harry Potter: Quidditch Champions için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Fragmanın haricinde oyunun ön siparişlerinin açıldığı açıklandı.
 
Harry Potter: Quidditch Champions kaç dolardan satılıyor?
 
 
 
Harry Potter: Quidditch Champions Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) platformlarında dijital ön siparişler açıldı. Epic Games mağazasında ülkemiz için mevcut olmayan oyunun Steam platformunda 30 dolarlık bir fiyat etiketi ile satışta olduğunu aktarıyoruz. Dijital standart sürümün yanı sıra Deluxe sürümünün de bizlere sunulacağını belirtebiliriz.
 
Standart sürüm 30 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken, Deluxe sürüm ise 40 dolardan satışta bulunuyor. Her iki sürüm için de ön siparişler, Firebolt Supreme adındaki süpürge görünümünü içeriyor. Deluxe Edition içerisinde temel oyunun yanı sıra Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw ve Gryffindor paketleri ve normal şartlarda oyun ilerlemesi ile kazanılan 2.000 oyun içi altın ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Harry Potter: Quidditch Champions, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 3 Eylül tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor. Standart sürüm, 3-30 Eylül tarihleri arasında tüm PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 4 Dk önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 1 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 2 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 3 Saat önce Space Marine 2 Erkenden Erişim İle 134 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler