Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu

29.06.2024 11:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını TinyBuild ve geliştiriciliğini Scythe Dev Team'in üstlendiği sinematik korku oyunu Deep Cuts resmi olarak duyuruldu. Oyun bu sonbaharda Meta Quest başlığına, 2025 yılında ise PlayStation VR2 ve SteamVR'a çıkış yapacak.
  
Sinematik bir deneyim sunmayı hedefliyor
 
 
 
Deep Cuts, film yapımcısı Elise Weber ve en yakın arkadaşı/yaratıcı ortağı Malcolm Micheaux'nun hikayesini anlatıyor. İkili, parlak bir kariyere sahipken kötü çizgi film karakterlerinin kontrolden çıkmasıyla kabusa dönüşen bir durumla karşı karşıya kalıyor. Oyuncular Elise olarak Lights Camera Faction stüdyosunu keşfetmeye ve Malcolm'u kurtarmaya çalışıyor. 
 
Deep Cuts, yoğun fizik tabanlı aksiyon sistemi ve etkileşimli ortamlarıyla sanal başlıklarda dikkat çekici bir deneyim sunmayı vadediyor. Geliştirici Scythe Dev Team'in yönetmeni, kurucusu ve baş teknik mühendisi Kaleb Alfadda "Deep Cuts ile Meta Quest donanımının her santimini kullandık. Dolayısıyla fiziksel VR ortamında mümkün tüm sınırları zorlayarak eşsiz bir deneyim yaratmak istedik" ifadelerini kullanıyor.
 
Yeni proje VR korku hayranları için ilgi çekici bir oyun olarak öne çıkmayı hedefliyor. Oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 13 Dk önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 3 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler