Mortal Kombat 1 için Yeni Video Yayınlandı: Geras Karakteri Geliyor

30.07.2023 12:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm ekibinin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için yeni bir video yayınlandı. Keepers of Time adlı yeni video Geras adlı karakterin oynanabilir bir dövüşçü olduğunu onaylıyor. 
 
Yeni karakter videosu 
 
 
Yeni yayınlanan Keepers of Time adlı video hayranlara ve oyunculara Geras adlı karakteri tanıtıyor aynı zamanda karakterin oynanış dinamiklerini ve animasyonlarını gösteriyor. Bunun dışında ise hikaye içeriğine de bir bakış atılıyor. 
 
Mortal Kombat 1 hayranların daha önce hiç görmediği hikaye içeriğini aktarmayı hedefliyor ve bunun yanı sıra sevilen karakterleri de oyunculara sunmayı bekliyor.
 
Şiddetin dozunun yüksek olduğu dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Geras fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 1 Platformlar: PC Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler