Mortal Kombat 1'e İki Oynanabilir Karakter Daha Ekleniyor: İşte Detaylar

07.07.2023 14:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm ekibinin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için iki karakter daha oyuna dahil oluyor. Smoke ve Rain adlı bu karakterler tamamen oynanabilir bir şekilde karşımıza çıkıyor ve Sektor, Cyrax, Frost ve Scorpion'un Kameo savaşçıları olduğu onaylanıyor.
 
Mortal Kombat 1 için yeni fragman yayınlandı
 
 
 
Mortal Kombat 1 için yayınlanan “Lin Kuei” adlı yeni fragman yukarıda bahsettiğimiz içerikleri ve bilgileri bizlere aktarıyor. Ek olarak fragmanda yer yer ara sahneler, karakterlerin becerileri, dövüş kısımları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Mortal Kombat 1, oldukça kanlı ve şiddet dolu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunda her hamle sonrası karakterlerden kanlar dökülüyor ve yapacağımız kombolara bağlı olarak da ortalığın resmen kan banyosu haline geldiğini görebiliyoruz.  
 
Beklenen dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 1 Platformlar: PC Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 1 Saat önce Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 2 Saat önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler