RPG Wildermyth, 22 Ekim'de Konsollara Geliyor

31.07.2024 00:52 Umut Tandoğan

 
Yayımcı Auroch Digital ve geliştirici Worldwalker Games, hikaye anlatımı RPG'si Wildermyth: Console Edition'ın PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 22 Ekim'de yayınlanacağını duyurdu.
 
Fiziksel sürümler PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için de satışa sunulacak ve "Monster Compendium"un fiziksel bir kopyasının yanı sıra meşaleler, kalkanlar ve daha fazlası gibi çeşitli ikincil eşyaların yer aldığı "İndirilebilir İkincil Eşya Görünüm Paketi" adlı indirilebilir içeriği de içerecek.
 
Wildermyth ilk olarak 13 Kasım 2019'da Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim'e çıktı ve ardından 15 Haziran 2021'de tam sürüm olarak yayınlandı.
 
Wildermyth: Console Edition, karakterlerinizi hikayenin kalbine koyan, karakter odaklı, prosedürel olarak oluşturulmuş sıra tabanlı taktiksel bir RPG'dir. Kahramanlara dönüşen bir çiftçi grubuna liderlik eden oyuncular, kararların karakter tanımlayıcı sonuçlara sahip olacağı, görünümlerini değiştireceği, onlara yeni yetenekler kazandıracağı ve oyuncuya özgü bir anlatı oluşturacağı karşılaşmalarla karşılaşacak.
 
Çiftçilerden eşsiz, efsanevi savaşçılara dönüşen bir kahramanlar grubuna liderlik edin. Etkileşimli savaş alanlarında beklenmedik tehditlerle ve garip canavarlarla savaşın. Sert gerçekleri ve fedakarlıkları mizah ve kişisel hikaye anlatımıyla harmanlayan, her zamankinden daha yeni bir fantezi ortamında gizemleri çözün ve düşünceli anlar paylaşın. 
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler