Ubisoft, Assassin's Creed serisi üzerinde çalışanların sayısını arttırıyor!

17.05.2023 15:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Assassin's Creed serisi köklü bir seri olarak karşımıza çıkıyor. Ekibin en önemli serileri arasında yer alan Assassin's Creed için Ubisoft, yeni bir hamle yaparak bu seri üzerinde çalışan geliştiricilerin sayısını arttırmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda yeni Assassin's Creed oyunlarına daha fazla önem verilmesi planlanıyor.
 
Ubisoft yoğunluğu Assassin's Creed tarafına çeviriyor
 
 
 
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Ubisoft kazanç çağrısı esnasında CEO Yves Guillemot, şirketin Assassin's Creed ekibini büyütmek için çeşitli hamleler yapmaya hazırlandıklarını aktardı. Bu kapsamda şirket içindeki çalışanları değiştireceğini ve geliştirme tarafının Assassin's Creed'e daha fazla kayacağını açıkladı. 
 
Guillemot ek olarak "Elimizdeki kaynaklar kademeli olarak yeniden elden geçirilecek ve düzenlenecek. Bunun bir parçası olarak da Assassin's Creed markası üzerinde çalışan kişilerin sayısını önümüzdeki yıllarda yüzde 40 oranında arttıracağız" ifadelerini kullandı.
 
Şu anda Ubisoft'un Assassin's Creed serisi üzerinde çalışan yaklaşık 2.000 geliştiricisi bulunuyor. Bu sayı Ubisoft'taki mevcut 20.000 çalışanın yüzde 10'unu oluşturuyor. Genel çalışan sayısı son birkaç yıldır ofislerin kapanması ve yeniden yapılanması nedeniyle düşüş yaşıyor. 
 
Guillemot tarafından bildirildiği üzere Ubisoft, Assassin's Creed serisi üzerinde çalışanları yüzde 40 oranında arttırmayı planlıyor. Bu plan doğrultusunda ilerleyen zamanlarda yalnızca seri üzerinde yaklaşık 2.800 çalışan olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Mirage Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler