Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak!

01.07.2024 16:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Sega ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Crazy Taxi'nin remake sürümü için yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni bir işe alım videosu içerisinde açığa çıkan detaylarla beraber oyunun açık dünya çok oyunculu bir yapıya sahip olacağı doğrulandı.
 
Crazy Taxi yeni dinamiklerle gelmeye hazırlanıyor
 
 
 
Yeni Crazy Taxi oyunu Aralık 2021 tarihinde kurulan ve çeşitli Sega oyunlarının geliştirilmesine öncülük eden Sapporo stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Bu stüdyo, Sega bünyesinde iş yapıyor ve hayranları memnun etmek istiyor. Japonca yayınlanan yeni bir işe alım videosunda, orijinal Crazy Taxi oyununun yönetmeni olan yapımcı Kenji Kanno ve geliştirme ekibinde yer alan diğer çalışanlar, proje hakkında çeşitli detaylar paylaşıyor.
 
Video içerisinde açıklanan detaylara göre geliştirme ekibi şu anda oyuncuların yolcuları mümkün olduğunca hızlı bir şekilde varış noktalarına ulaştırdığı klasik Crazy Taxi oynanışını çok oyunculu bir oyun dünyasına adapte etmeye çalışıyor. Aynı zamanda oyunun ABD'nin batı kıyısındaki büyük bir şehirde geçeceği ve tema parkı benzeri bir haritaya sahip olacağı aktarılıyor.
 
Öte yandan proje için yayınlanan iş ilanları ile beraber oyunun Unreal Engine motoruyla desteklendiğini görebiliyoruz. Son olarak Sega, geçtiğimiz Aralık ayında The Game Awards'ta Jet Set Radio, Streets of Rage, Golden Axe, Shinobi ve Crazy Taxi serilerinin yeni oyunlarının geliştirildiğini duyurdu.
 
Söz konusu video 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 54 Dk önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler