İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu

26.06.2024 19:23 Mehmet Tandoğan

 
 
1996 yılında piyasaya sürülen korku, gerilim ve nişancı unsurları ile ön plana çıkan Resident Evil, GOG platformunda yayınlandı. PC için mevcut olan bu sürüm oyuncuları tarihte geri götürüyor ve nostaljik bir his yaşatmayı hedefliyor. Diğer taraftan Resident Evil 2 ve Resident Evil 3: Nemesis'in PC sürümlerinin de yakında piyasaya sürüleceği aktarılıyor.
 
Orijinal sürüm günümüze ulaşıyor 
 
 
 
İkonik ve orijinal yapısıyla beraber şu anda PC platformu için GOG mağazasında sunulan Resident Evil, çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmelerini ve modern sistem desteğini beraberinde getiriyor. Bildiğiniz üzere GOG mağazası klasik oyunları koruma ve muhafaza etme planlarını geçtiğimiz süreçte duyurdu. Bu planın bir parçası olarak da bu oyunun bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.
 
Capcom tarafından biz oyunculara sunulan Resident Evil serisi günümüzde de oldukça popüler bir yapıya sahip. Oyuncular tarafından sevilen seri, Resident Evil 2 ve Resident Evil 3: Nemesis ile dünya çapındaki oyunculara ulaştı ve hayatta kalma korku türünün ne demek olduğunu gösterdi.
 
Resident Evil, oyuncuları ürkütücü Spencer Malikanesi ile tanıştırdı ve büyük bir maceranın temelini attı. İlk oyun şu anda GOG'da 4.99 dolar.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 18 Dk önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 1 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler