Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu!

04.06.2024 18:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon işbirliği kapsamında geliştirilen ve Prime Video kütüphanesinde yayınlanacak olan yepyeni bir dizi geliyor. Uzak Doğu teması ile bizlere sunulan ve aynı zamanda oyuncular tarafından sevilen Like a Dragon serisi artık dizi oluyor. Bu sürpriz duyuru hayranların beğenisini topluyor.
 
Like a Dragon: Yakuza altı bölümden oluşacak
 
 
 
1995 ve 2005 olmak üzere iki zaman diliminde geçecek olan Like a Dragon: Yakuza, live action bir yapıya sahip. Variety tarafından bildirildiği üzere dizi toplamda 6 bölümden oluşuyor ve ilk üç bölüm 25 Ekim tarihinde son üç bölümü ise 1 Kasım tarihinde yayınlanmayı bekliyor.
 
Korkusuz bir Yakuza savaşçısının hayatını konu alan projenin yönetmenliğini Masaharu Take (100 Yen Love) ve Kengo Takimoto (Kamen Teacher) üstleniyor. Ayrıca Ryoma Takeuchi (Kamen Rider Drive) Kiryu Kazuma rolünde yer alıyor.
 
Detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda Like a Dragon geliştiricisi Ryu Ga Gotoku Studio'nun stüdyo başkanı Masayoshi Yokoyama da dizinin sorumlu yapımcılığını üstleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 1 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 2 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 6 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler