Boba Fett, The Mandalorian'ın 2. Sezonunda Bulunacak

09.05.2020 00:43 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yılın sonlarında Disney+ üzerinden yayınlanan The Mandalorian'ın ikinci sezonunda, popüler karakterlerden biri daha bulunuyor.
 
Seride oldukça önemli bir yeri olan ve popüler bir karakter olan Boba Fett, The Mandalorian'ın ikinci sezonunda ekranlara geri dönüyor. İmparatorluk ve Jabba the Hutt için çalışan bir kelle avcısı olan Boba Fett'i canlandıracak aktör ise Temuera Morrison. 
 
Temuera Morrison daha önce Star Wars evreninde Jango Fett'i canlandırmıştı. 2. Sezonda bulunacak olan bir diğer popüler karakter ise geçtiğimiz aylarda açıklanan Ahsoka Tano. Dizinin ikinci sezonun eğer bir ertelenme olmazsa Ekim 2020'de yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Worms Armageddon: Anniversary Edition Duyuruldu 1 Saat önce Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek 3 Saat önce Coffee Talk Tokyo Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı 3 Saat önce Nour: Play With Your Food, 29 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 4 Saat önce 15 İkonik Tetris Oyununu içeren Tetris Forever Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler