Heroes VI'dan Enfes Bir Teaser Video

Sinematik videonun harika hazırlandığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
11.08.2011 01:30 Levent Polater

 
    GamesCom 2011'e sayılı günler kala merakla beklediğimiz oyunların özel sunumlarından önce bir parça teaser video tatma şansımıza kavuşuyoruz.
 
    Sıra tabanlı RPG kategorisinin en 'babayiğit'lerinden biri olarak kabul ettiğimiz Heroes of Might & Magic'in 6. halkası için GamesCom teaser videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda müthiş bir sinematiğe ve gaza getirici müziğe yer verilmiş. Bu bile beni böyle havaya sokabildiyse 17 Ağustos'ta gösterilecek ana video ne yapar, bilemiyorum.
 
    Videoda zırhlı bir komutan ve askerlerinin sur kapısının önünde davetsiz bir misafiri karşılayacaklarını görmekteyiz. Kapıdan ne geleceğini videonun tamamında görmeyi umuyoruz.  En son 13 Ekim'e ertelenen oyun yalnızca PC için geliştiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Might & Magic Heroes VI Platformlar: PC Geliştirici: Black Hole Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 10 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler