Gotham City Impostors'un Beta Kayıtları Başlıyor

Oyun karakter tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.
10.08.2011 12:57 Gökhan Yılmaz

 
     Batman evrenini farklı bir eğlence anlayışıyla işleyen Gotham City Impostors'un kapalı beta testleri Eylül ayında başlıyor. Betaya katılacak oyuncular kayıtlarını yaptırmaya başlayabilirler.
 
     Kaydını yaptıran kullanıcıların beklemek dışında yapmaları gereken bir şey bulunmuyor. Yapımcı Monolith, sınırlı sayıda kullanıcıya kod dağıtacaklarını ve bunu yaparlarken Facebook ve Twitter üzerinden duyuracaklarını söylüyor. Yani kodlar gönderilmeye başlandığında haberimiz olacak.
 
     Gotham City Impostors sadece indirilebilir olan bir multiplayer FPS oyunu olacak. Oyunda 1000 seviyenin bulunacağı ve bolca geliştirmeyle kilidi açılabilir içeriğin olacağı belirtiliyor. Önümüzdeki sene çıkacak bu oyunun tanıtım videosunu kaçırdıysanız aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham City Impostors Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 37 Dk önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler