VCT 2024: EMEA 2. Aşama Playoff Üst Tur Finalistleri Belli Oldu!

17.07.2024 11:36 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 2. Aşama turnuvasında Playoff üst tur yarı final karşılaşmaları tamamlandı! 
 
    Team Vitality, Team Heretics'i 2-1 mağlup ederek adını VALORANT Champions 2024'e yazdırmayı başardı! Ve böylelikle VALORANT Champions 2024'e katılmaya hak kazanan EMEA bölgesi takımları belirlenmiş oldu. 
 
     Temsilcimiz FUT Esports, Fnatic, Team Heretics ve Team Vitality, Güney Kore'de düzenlenecek VALORANT Champions 2024'te mücadele edecek.
 
     Üst tur yarı finallerinde Team Heretics ile Team Vitality ve temsilcimiz FUT Esports ile Fnatic karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda Team Vitality ile Fnatic üst tur finaline yükselmeyi başardı. Mağlup olan Team Heretics ile FUT Esports alt turda eşleşti.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Klasik Dövüş Oyunu Capcom Fighting Collection 2 Duyuruldu 2 Dk önce Sea of Stars İçin Throes of the Watchmaker DLC Paketi Duyuruldu 1 Saat önce Sonic the Hedgehog 3 Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Bilinmeyen Bir Bloodborne Oyunu Arka Planda Geliştiriliyor 5 Saat önce PS5 Pro Konsolu Ne Zaman Çıkacak? İşte Yeni Söylentiler 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler