League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor!

19.04.2024 13:27 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends EMEA Masters Spring 2024 turnuvası başlıyor! Ülkemizden Beşiktaş Esports, Boostgate Esports ve Papara SuperMassive yer alıyor.
 
      A grubunda yer alan Beşiktaş Esports'un rakipleri Geekay Esports, Los Heretics ve Zero Tenacity. B grubunda yer alan Boostgate Esports'un rakipleri Dsyre, Karmine Corp Blue ve SK Gaming Prime. C grubunda yer alan Papara SuperMassive'in rakipleri Guasones Team, Nigma Galaxy MENA ve Team BDS Academy. Son olarak D grubunda Anonymo Esports, Eintracht Spandau, Gentle Mates ve Lionscreed yer alıyor. 
 
     Grup aşaması karşılaşmaları 19 Nisan Cuma günü başlayacak. Karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında oynanacak ve bu aşamada grubundaki en iyi 2 takım üst tura yükselecek. Temsilcilerimize başarılar dileriz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Dk önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 22 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler