007: Blood Stone'un Çıkış Tarihi

22.10.2010 18:18 Ersin Kılıç


 
     Ünlü ajan James Bond yeni macerası Blood Stone ile sadece oyun olarak karşımıza çıkacak. Oyunun haklarını elinde bulunduran Activision bugün yaptığı açıklama ile oyunun çıkış tarihini duyurdu.
 
     Daniel Craig'i tekrar Bond rolünde göreceğimiz oyun Joss Stone ve Judi Dench gibi isimler ile de dikkat çekiyor. Başarılı yarış oyunları ile tanıdığımız Bizarre Creations tarafından geliştirilen oyun 16 kişilik multiplayer modları da içerecek.
 
     PC, PS3, Xbox 360 dışında N-Space imzalı DS sürümü ile de karşımıza çıkacak olan oyun 5 Kasım'da raflardaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Bond: Blood Stone Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 56 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler