007 Legends Duyuruldu

19.04.2012 10:33 Alkan Adakaner


     James Bond efsanesinin 50. yıl dönümü için yeni bir filmin yanı sıra yepyeni bir oyun da geliyor. Activision, 007 Legends adlı oyunun bu sonbaharda Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacağını açıkladı.
 
     Oyunun senaryosunun bu yıl sinemalara gelecek olan Skyfall de dahil olmak üzere 6 farklı James Bond filmini bir araya getireceğini açıklayan yetkililer, Mi6 Ops görevlerinin de oyunda önemli bir yer kaplayacağını belirtiyorlar.
 
      4 kişilik bölünmüş ekran desteğinin de bulunacağı online içerikler de bulunacak. Yeni haritalar, yeni silahlar ve karakterler eşliğinde dolu dolu bir James Bond macerası bizi bekliyor gibi görünüyor.
 
     Bu arada oyunun Xbox 360 sürümünün Kinect desteğiyle birlikte piyasaya çıkacağı da belirtiliyor. Yine de bu konuda net bir bilgi de henüz yok. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
007 Legends Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler