14-20 Mart Impulse Satışlarında Dragon Age Lider

23.03.2010 13:41 Alkan Adakaner


      
 
     Steam'de Battlefield: Bad Company 2'nin listenin başında bulunduğunu size aktarmıştık. Impulse listesinde ise farklı bir durum söz konusu.
 
     Bir çok otorite tarafından 2009 yılının en iyi RPG oyunu olarak seçilen Dragon Age: Origins'in yeni paketi Awakening, Impulse listesinde ilk sırada bulunuyor. Onu ünlü strateji oyunu Command and Conquer 4 izlemekte.
 
     Steam listesinde ilk sıradan bulunan Battlefield: Bad Company 2'nin Impulse listesinde 10. sırada bulunması da dikkat değer bir ayrıntı.
 
    Sins of Solar Empire oyunları da her zamanki gibi listede kendilerine rahatlıkla yer bulunuyor. 14-20 Mart tarihleri arasında Impulse satışları aşağıdaki gibidir.
 
1. Dragon Age: Origins - Awakening
2. Command and Conquer 4
3. Sins of a Solar Empire - Trinity
4. Sins of a Solar Empire: Diplomacy
5. Mass Effect 2
6. Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition
7. Sins of a Solar Empire Expansion Bundle
8. GalCiv II - Ultimate Edition
9. Sins of a Solar Empire - Entrenchment
10. Battlefield Bad Company 2
 
 kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age : Origins Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 7 Dk önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 21 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler