1 Dolara Tomb Raider İster Misiniz?

29.03.2016 17:44 Tunahan Safdır

    
     GameChanger tarafından yapılmakta olan bir bağış kampanyası kapsamında 2013 yılında çıkmış olan Tomb Raider'a 1$'lık bağış karşılığında ulaşmak mümkün.
 
     Çeşitli hastalıklarla mücadele etmekte olan çocuklara yönelik bağış kampanyaları yapan GameChanger bağışlardan elde ettiği geliri bu çocukların hastane masraflarını karşılamasıyla ve onlara oyunlar hediye etmesiyle biliniyor.
 
     Yaptıkları yeni bağış kampanyasında Tomb Raider serilerinin 20. yılı şerefine halihazırda 20$'dan satılmakta olan 2013 çıkışlı Tomb Raider'a, 1 dolar bağışta bulunan tüm kullanıcılar sahip olabiliyor. 20 dolar ve üzeri bağış yapan kullanıcıların Rise of the Tomb Raider'ın Collector's Edition sürümü veya Xbox One konsolu gibi pek çok hediye için 2 çekiliş hakkı kazandığı bağış kampanyasının oyuncular için oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Katılımların 5 Nisan tarihine kadar devam edeceği kampanya sitesine bu adresten, bağış sayfasına ise bu adresten ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 4 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler