2011'de Yeni Bir Assassin's Creed Oyunu Çıkmayacak

08.07.2010 16:28 Alkan Adakaner


 
    Assassin's Creed 2'den sonra biz de sizin gibi bir devam oyununun bu kadar çabuk hazırlanmasını beklemiyorduk. 2. oyunun oldukça hızlı ve yüksek satış rakamlarına ulaşması Ubisoft'un iştahını kabartmış olmalı. 
 
     Assassin’s Creed yapımcı ortaklarından Jean-Francois Boivin serinin geleceği ile ilgili bazı açıklamalarda bulunarak gelecek yıl serinin yeni bir oyununun piyasaya çıkmayacağını şu sözlerle dile getirdi:
 
    "2011 yılında yeni bir Assassin’s Creed oyununun geleceğini sanmıyorum. Bence gelecekteki projelerimiz için biraz nefes almalı ve gerçekten yeni ve heyecanlandırıcı birşeyler üzerine odaklanmalıyız. Assassin's Creed: Brotherhood, Ezio'nun hikayesinin sonu. İşte bu."
 
     Seriye çoklu oyuncu desteği de getirecek olan Brotherhood, 2. oyunun kalitesini yakalar mı bilemiyoruz, ama bu kadar acele geliştirilmesi kafamızda soru işareti oluşturmuyor değil.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 1 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 1 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 2 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler