Assassin's Creed: Brotherhood Türkçe Yaması Hazır!

28.08.2012 22:50 Levent Polater


    Oyun Çeviri ekibi, bir süredir çalışmalarını yoğunlaştırdığı Assassin's Creed: Brotherhood Türkçe yamasını bugün sona erdirdiğini duyurdu.
 
    Kalabalık bir çevirmen grubu ile devam eden çalışmalar ile birlikte Menü ve Arayüz ile diyalogların %100 çevrildiği belirtilmiş. Yamayı kurarken oyunun son sürüme güncellenmiş olması gerektiği şeklinde uyarı geçen ekip, ayrıca yapımın indirilebilir içeriklerini de çevirmeyi ihmal etmemiş.
 
    Oyun Çeviri'ye ve Türkçe yamada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yamayı indirmek isteyenleri ilgili Oyun Çeviri sayfasına buradan yönlendirelim.

 Teşekkürler Said Surucu
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler