Assassin's Creed: Brotherhood'un da Kitabı Türkçe Olarak Piyasadaki Yerini Aldı

10.09.2014 15:51 Tayfun Kumaş


    Ubisoft'un milyonlarca satan oyunu Assassin's Creed serisinin kitapları Türkçeleştirilmeye devam ediyor. Oliver Bowden tarafından yazılan kitaplar, Erhan Gülşen ve Ufuk Yılmaz tarafından Türkçe'ye çevrilmiş ve Epsilon Yayınevi tarafından piyasaya sürülmeye başlanmıştı.
 
    Geçtiğimiz aylarda Assassin's Creed II'nin kitabı, Suikastçinin İnancı (Assassin's Creed): Rönesans ilk defa Türkçe olarak piyasadaki yerini almıştı. Bu kitabın ardından ise Assassin's Creed: Brotherhood'un kitabı olan Suikastçinin İnancı (Assassin's Creed): Yoldaşlık da Türkçe olarak piyasadaki yerini aldı.
 
    İlerleyen zamanlarda  Suikastçinin İnancı (Assassin's Creed): Gizli Sefer (Secret Crusade) kitabını ve Suikastçinin İnancı (Assassin's Creed) Sırlar (Revelations) kitabının da Türkçe olması bekleniyor.
 
    Bu kitapları çeşitli mağazalardan ve online alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz. Ancak şu an bazı siteler güncelleme aşamasındadır. Anında bulamayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler