2020'nin İlk Çeyreğinde Netflix'in Abone Sayısı 15.8 Milyon Arttı

23.04.2020 12:24 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını sebebiyle dışarıya çıkmak zorunda olmayan insanlar dışında herkes evlerinde. Bu süreçte de herkesin film, kitap veya oyun gibi etkinliklere yöneldiğini zaten biliyoruz. Film ve dizi etkinlikleri için de çoğu insanın ilk tercihi bu sektörde uzun zamandır bulunan Netflix'ten yana.
 
Son açıklanan istatistik ile de bu durum kesinlik kazandı diyebiliriz. Açıklanan son rapora göre 2020'nin ilk çeyreğinde, Netflix'in abone sayısı 15.8 milyon artmış. Geçtiğimiz günlerde de Netflix, Disney'i piyasa değeri olarak geride bırakmıştı.
 
Netflix'in bu süreçte iyi bir şekilde çalıştığını sanırım söyleyebiliriz. Öğretmenler için belgeselleri ücretsiz bir şekilde yayınladılar, üçüncü parti içerikleri dışında neredeyse her hafta kendi içeriklerini yayınladılar.
 
Bu sayının artması zaten şaşırılacak bir şey değil elbette. Steam'in de geçtiğimiz haftalarda eş zamanlı oyuncu sayısında rekor kırdığını görmüştük.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 13 Dk önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler