21 Mayıs'a Kadar Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun Almak için İki Aşamalı Kimlik Doğrulama Gerekli

28.04.2020 20:32 Gazali Çetinkaya

 
28 Nisan - 21 Mayıs tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz oyunları alabilmek için İki Aşamalı Kimlik Doğrulama zorunlu tutulacak.
 
Hesabında İki Aşamalı Kimlik Doğrulamayı etkinleştirmek istemeyenler ücretsiz bir oyunu almaya çalışırken şu mesajı görecek: 

"İki Aşamalı Kimlik Doğrulama Gerekli

Bu ücretsiz oyunu almak için hesabında İki Aşamalı Kimlik Doğrulamanın kurulu olması gerekir. İki Aşamalı Kimlik Doğrulama, Epic Games hesabına ilave bir güvenlik katmanı sağlar ve yetkisiz erişimi engellemeye yardımcı olur."

Epic Games bu değişikliği oyuncuların Epic hesaplarının güvenliğini artıracak adımları uygulamasını sağlamak için yaptığını belirtti.
 
İki Aşamalı Kimlik Doğrulamayı etkinleştirmek için Epic Games Hesap ayarlarına gidin. İki Aşamalı Kimlik Doğrulama, giriş yaparken bir güvenlik kodu girmeni isteyerek hesabını yetkisiz erişime karşı korumak için kullanılabilir. İki Aşamalı Kimlik Doğrulamayı etkinleştirme ile ilgili ayrıntılı rehberi buradan okuyabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 26 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler