343 Industries'in Şu Anda Halo Wars 3 için Planları Yok

12.02.2021 14:26 Gazali Çetinkaya

 
Halo evreninde geçen gerçek zamanlı strateji serisi Halo Wars'un üçüncü oyunu planlanmıyor, en azından şimdilik.

343 Industries topluluk yöneticisi John Junyszek, stüdyonun şu anda Halo Wars 3 için herhangi bir planının olmadığını belirtti. Ayrıca Halo Wars 2'ye ek içerik ve güncelleme getirmeyi de düşünmüyorlar.
 
John Junyszek "343 Industries'in şu anda Halo Wars 2'ye içerik güncellemeleri, dengeleme yamaları, oyunu diğer platformlara getirme veya seride yeni bir oyun yapma gibi bir planı yok. Oyunu izlemeye ve her şeyin beklendiği gibi çalıştığını sağlamaya devam edeceğiz." diye belirtti.
 
"Evet 'şu anda' kelimesini kullandık çünkü bugün için geçerli. Geliştirme ekibinin şu aralar Halo Wars 2 ile tekrar etkileşime geçmek ve seride yeni bir oyun üzerinde çalışmak ile ilgili bir planı yok. Fakat asla asla demiyoruz çünkü geleceğin neler getireceğini bilemeyiz. Eğer eskiden bana Halo: The Master Chief Collection Steam'e gelecek ve Halo 3 14 yıl sonra içerik güncellemeleri alacak desen hayatta inanmazdım." dedi ve sürekli olarak yeni beklemenin, merak etmenin sinir bozucu ve yorucu olduğunu bildiklerini ve bu nedenle beklentileri netleştirmek istediklerini ifade etti.
 
343 Industries geçtiğimiz haftalarda ve 2020'nin ortalarında açmış olduğu iş ilanlarında "Halo evreninde geçen yeni bir proje" yazması stüdyonun Halo Infinite dışında başka bir Halo oyunun daha geliştirdiğini işaret ediyordu ancak öyle değilmiş. John Junyszek bu iş ilanlarının Halo Infinite için olduğunu ve şu anda başka Halo Infinite oyununun yapılmadığını doğruladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Wars 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler