3DS'in Tasarımı Böyle mi Olacak?

12.06.2010 20:16 Ersin Kılıç


 
     Ortaya çıkmasına sadece günler kalan ve Nintendo'nun E3 2010 fuarındaki gerçekleşecek olan konferansında ilk kez gözkecek olan Nintendo 3DS, nasıl bir tasarıma sahip olacak?
 
      Nintendo 3DS'in duyurulmasından sonra bir çok dedikodusu ve tasarımı ile karşılaştık. Hatta bazı hayran tasarımları gerçekten görüntüleri ile "keşke böyle olsa" bile detirtmeyi başardı. Fakat bu tasarımlardan hepsi birer dedikodu olarak haber arşivlerinde kaldı. İşte 3DS'in ortaya çıkmasına günler kala yeni bir tasarım dedikodusu daha yayıldı.
 
     Bir Çin sitesi kaynaklı haberde 3DS'e ait olduğu iddia edilen bir tasarım gözüktü. Hatta bu tasarımdan sonra bazı Nintendo hayranları tasarımı baz alarak konsolun ana hatlarını bile belirlemiş. Ortaya çıkan bu tasarım ile birlikte 3DS'in 3D kamera, MP3 ve medya oynatma özelliği, harekete duyarlı olması ve oldukça güçlü bir yapısı olduğu gibi söylemlerde bulunuyor. Tasarıma baktığımızda ise Nintendo DS'e benzese bile özellikle üst ekranı ile büyük bir farkı bulunduğunu da görüyoruz.
 
     Siz ne dersiniz? Sizce bu tasarım gerçeği yansıtıyor mu? Veya böyle olmasını ister miydiniz?
 
Kaynak 1 
Kaynak 2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 49 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler