3 Ubisoft Çalışanı THQ Montreal'e Geçti

Patrice Désilets, Assassin's Creed benzeri bir oyun yapar mı?
13.01.2011 09:41 Alkan Adakaner


    THQ'nun yeni stüdyosu THQ Montreal adıyla kuruldu. Bu stüdyonun başında ise Assassin' Creed'in başındaki eski isim Patrice Désilets bulunuyor. Tabi dünyanın her tarafından çeşitli alanlarda çalışan kişiler de bu stüdyoda toplanıyor.
 
     Patrice Désilets ise THQ patronu Danny Bilson'dan Ubisoft'ta çalışan üç kişiye ihtiyacı olduğunu söylemiş. Bunun üzerine de Bilson da "ne istersen yaparız" diyerek bu üç ismi THQ'nun saflarına katmayı başarmış.
 
     Bilson ise bu üç kişinin ne üzerine çalıştığını bilmediğini, ama Désilets istemesi üzerine onları THQ'ya aldırdığını söylemesi de yeni stüdyoya ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Sanırım Bilson eksik hiç bir şeyin olmasını istemiyor.
 
    THQ'daki işine 29 Mayıs'ta başlayacak olan Bilson, bakalım ne tür bir oyunla karşımıza çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler