Assassin's Creed 2 Remake Sürümü UE5'te Nasıl Görünürdü?

29.10.2022 12:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Hayran - fan yapımı remake videolarını hemen hemen hepimiz biliriz ve ara sıra bu çalışmaların karşımıza çıktığını görebiliriz. Bu hayran yapımları aslında oyuncular tarafından geliştiricilere "biz böyle bir şey istiyoruz" gibi bir mesajı temsil eder. Youtube'da bu yapımlar ile uğraşan TeaserPlay adlı içerik üreticisi yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman Assassin's Creed 2 Remake sürümünün Unreal Engine 5 oyun motorunda nasıl görünebileceğini bizlere gösteriyor.
 
Hayran yapımı Assassin's Creed 2 Remake fragmanı çevresel detaylara odaklanıyor
 
 
 
TeaserPlay adlı içerik üreticisi tarafından yayınlanan fragmanda ilk etapta çevre detayları ilgimizi çekiyor. Yer yer kamera sallantıları ve karanlık bir görüntü bizleri karşılıyor olsa da ortamlar gayet iyi tasarlanmış durumda. Fragmanda Ezio'nun yüz ve yürüyüş animasyonları biraz kütük duruyor. Bunun yanı sıra fragmanda AC 2'de ikonik Leonardo da Vinci'nin uçan makinesi gibi bazı eklemeler de yer alıyor.
 
Sonuç olarak bu fragman ve çalışma bir hayran yapımı. Bu çalışma herhangi resmi bir projeyi temsil etmiyor. Yayınlanan çalışmayı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Assassin's Creed 2 Remake l Unreal Engine 5 fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler