3rd Birthday "Twisted Edition" Duyuruldu

Aya Brea'nın PSP macerasının ilk iki oyunun kalitesini yakalaması zor görünüyor
01.02.2011 18:36 Alkan Adakaner


    Bir süre önce perakendecilerin listesinde görünen Parasite Eve: 3rd Birthday Twisted Edition, Square Enix tarafından resmi olarak duyuruldu. Ayrıca paketin içeriği de açıklandı.
 
     Oyunun Twisted Edition adlı sürümü standart edition ile aynı şekilde piyasaya sürülecek, ama Twisted Edition'da bazı özel eşyalar bulunacak. Sert bir kitapçığa sahip olacak sürümde Aya Brea'ya ait iki taş baskı sanat çalışması ve Aya Brea'nın oyunda giyebileceği Final Fantasy 13'ten Lightning'in kıyafeti bulunacak.
 
       Square Enix aynı zamanda ünlü seslendirmecileri de açıkladı. Buna göre Chuck’tan Yvonne Strahovski ana karakterimiz Aya Brea'yı, Supernatural’dan Jensen Ackles ise Kyle Madigan'ı seslendiriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler