3rd Birthday'den Sonraki Parasite Eve, HD Olabilir

06.08.2010 17:59 Levent Polater

 
 
 
    Square’den Tetsuya Nomura, Parasite Eve serisi hakkında konuştu. Şu anda PSP için yapım aşamasında olan The 3rd Birthday'e yoğunlaşmış durumda olan Nomura, 3. oyundan (The 3rd Birthday) sonra çıkacak Parasite Eve'in HD olabileceğini söyledi.
 
    Twitter'dan içini döken Nomura sıradaki oyunun yeni-nesil konsollara gelebileceği ipucunu verdi. Buna ek olarak Nomura, The 3rd Birthday için şu anda bir demonun da yapıldığı müjdesini verdi. Ayrıca oyunun Bundle paketi olmayacağı söyleyen ünlü yapımcı, PSOne klasiklerinden ilk 2 Parasite Eve'in PSN için tekrar çıkabileceğini de sözlerine ekledi. 
 
    Özellikle ikinci oyun ile Resident Evil serisine kafa tutabilecek bir yapım olan Parasite Eve, yeni yapımıyla da aynı etkiyi bırakmak istiyor. Henüz Batı çıkış tarihi olmayan Parasite Eve: The 3rd Birthday, Japonya için bu sene içerisinde çıkarılmak isteniyor.  
 
 
Twitter

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 8 Dk önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler