5 Saatlik Yeni İçeriği Ücretsiz Sunan Geliştiriciler de Var!

02.02.2016 15:43 Alkan Adakaner


    Birkaç giysiyi, silahı veya haritayı dünyanın parasına satan bir sürü firma var. Oyuncuların cüzdanına elini atmış, yarım yamalak oyunları DLC'lerle tamamlayan firmalara karşın oyuncu dostu geliştiricilerle de karşılaşıyoruz.

    Büyük beğeni toplayan Shadowrun: Hong Kong'a ücretsiz bir güncelleme yayınlayan  Harebrained Schemes bu güncellemeyle 5 saatlik yepyeni ücretsiz içerik sunuyor. Ağustos ayında piyasaya çıkan oyun oldukça iyi inceleme puanlarına sahipti.
 
    Harebrained Schemes'in yanında CD Projekt gibi bazı geliştiriciler de oyuncuları düşünerek ücretsiz içerikler sunuyorlar. Bu firmalar ücretli içerik sunsalar bile bu içerikler para vermeye değer oluyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadowrun: Hong Kong Platformlar: PC Geliştirici: Harebrained Schemes Dağıtıcısı: Harebrained Holdings Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 12 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler