Shadowrun Hong Kong Kampanyası 1 Milyon Doları Aştı

16.02.2015 12:22 Ersin Kılıç


     Shadowrun Returns ile özellikle eski tür RPG özlemi çekenlerin büyük desteğini alan Harebrained Schemes, Kickstarter'da başlattığı Shadowrun Hong Kong ile başarısını bir kez daha perçinlemiş oldu.
 
     100.000 dolarlık hedef ile Kickstarter'a başlayan Shadowrun Hong Kong, kampanyanın başladığı aynı gün zaten bu hedefi geride bırakmayı başarmıştı. Kampanyanın birmesine saatler kala ise (şu anda 30 saat var) yapımcı firma 1 milyon dolarlık bağış rakamını yakaladı. 
 
     Yakalanan bu başarı sonrasında 2056 yılında geçen oyun için tabi ki söz verilen bir çok özellik eklenecek. Eklenecek bu yeniliklerle birlikte, 4-5 saatlik ek görev geleceği söyleniyor. Ne diyelim, bizlere de sadece beklemek düşüyor :)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadowrun: Hong Kong Platformlar: PC Geliştirici: Harebrained Schemes Dağıtıcısı: Harebrained Holdings Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 16 Dk önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler