Shadowrun: Hong Kong'un Kickstarter'ı Birkaç Saatte Başarıya Ulaştı

14.01.2015 12:30 Alkan Adakaner


     Harebrained Schemes'ın büyük beğeni toplayan Siber-Punk RPG oyunu Shadowrun: Returns'ten sonra (Dragonfall'u da unutmamak lazım) serinin yeni oyunu Shadowrun: Hong Kong için sonunda Kickstarter kampanyası başlatıldı.
 
   Oyunun Kickstarter sayfasında da görebileceğiniz gibi geliştiriciler birkaç saatte 300.000 dolara ulaşabildiler. Oyunun kampanyasının bitmesine henüz 34 gün olduğundan bu rakamın milyon dolarlara ulaşmasını bekliyoruz.
 
    Öyküsü 2056 yılında geçecek Shadowrun: Hong Kong'ta geçecek olan oyun teknoloji ve mistisizmin buluşması olarak tanımlanıyor. Yaklaşık 12 saat uzunluğunda olacak oyunda yeni karakterler, sınıflar ve daha gelişmiş grafikler sunulacak. Oyun şu an PC için geliştirilse de ilk maceranın mobil platformlara da geldiğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadowrun: Hong Kong Platformlar: PC Geliştirici: Harebrained Schemes Dağıtıcısı: Harebrained Holdings Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler