80.000 Japon Aya Brea'yı Duşta İzledi

Oyunun hikayesi ile ilgili gizli bir video olsa bu kadar izlenir miydi acaba?
28.01.2011 22:15 Alkan Adakaner


     Parasite Eve 2'yi oynayanlar o oyunun ne kadar iyi bir aksiyon-rpg-korku karışımı olduğunu bilir. Playstation 1'in en iyi oyunlarından olan Parasite Eve 2'de Aya Brea'nın duş aldığı sahne oyuncuların büyük ilgisini çekmişti, bunun farkında olan Sqaure Enix de Parasite Eve 3rd Birthday'e de benzer bir sahne koydu ve amacına ulaştı.
 
     Aya Brea'nın 3rd Birthday'de duş aldığı sahne yine oyuncuların ilgisini çekti. Japonlar bu sahneyi izlemek için (çünkü oyunda doğrudan bulunmuyor ve açılabilir bir sahne) "Save" dosyalarını PSP'lerine indiriyorlar.
 
     Square Enix Members üyeleri bu grunun sayfasına yeni eşyaları ve gizlilikleri herkesin açması için save dosyalarını koyabiliyorlar. Square de buradan duş sahnesini kaç kişinin merak ettiğini öğrenebiliyor.
 
       Yapılan açıklamaya göre bu sahneyi 80.000'den fazla oyuncu izledi. Youtube ve diğer paylaşım sitelerini de bu işin içine katarsak sayı çok daha fazla. Basit bir duş sahnesine bu kadar önem verilmesi de gerçekten garip.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler