8 Bit StarCraft

17.05.2010 18:06 Ersin Kılıç


     Şu sıralar strateji türünde oyun severlerin büyük bir merakla beklediği StarCraft 2'nin ilk versiyonu 80'li yıllarda çıksa nasıl bir görünüme sahip olurdu?
 
     İşte bu soruyu merak eden oyunun hayranları, ilk oyunun eski bir halini video halinde sunmuşlar.Videoyu hazırlayan Owen Dennis, efsane oyunun 1984 yılında çıkmış olsa nasıl bir görünüm ile karşımıza çıkacağını gözler önüne sermiş.
 
     Sınıf seçimi ile açılışını yapan bu videoda saldırı, tamirat, birim üretme ve maden toplama gibi özellikleri de görüyoruz. Seslerinde o döneme uygun olarak hazırlandığı bu ilginç videoyu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.
 





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler