AC:Brotherhood'a İkinci Yapımcı Günlüğü Yayınlandı

10.09.2010 18:47 Samet Konuksal


 
 
     Ubisoft, Assassin's Creed serisinin merakla beklenen oyunu Assassin's Creed: Brotherhood için yeni yapımcı günlüğünü yayınladı.
 
     Oyundan bazı sahneleri de görebileceğiniz yapımcı günlüğünde, Assassin's Creed: Brotherhood'un hikayesindeki Templar'ların Roma'yı ele geçirişi anlatılıyor. Bu yapımcı günlüğü videosunu, aşağıdaki oynatıcıdan izleyebileceğinizi hatırlatalm.
 
      Playstation 3'e özel multiplayer beta kodları bugün dağıtılmaya başlanan Assassin's Creed: Brotherhood, PS3 ve Xbox 360 için 15 Kasım'da çıkacak. Assassin's Creed: Brotherhood'un PC versiyonu ise dün 2011'in ilk çeyreğine ertelenmişti. Ayrıca oyunun PS3 betasının 4 Ekim'de başlayacağını hatırlatalım.


 
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 5 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 5 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 6 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler