AC 2 Oyuncularının %60'ı Oyunu Bitirmedi

20.10.2010 09:41 Alkan Adakaner


 
     Assassin's Creed 2'nin çok kısa bir oyun olduğunu düşünenlerden misiniz? Ubisoft bu konuda size katılmıyor. Doğal olarak şirket kendi oyununu savunuyor, ama bu defa haklı gerekçeleri var.
 
     Ubisoft, Assassin's Creed 2'yi bitiren oyuncuların azınlıkta olduğunu söylüyor. Gaelec Simard'ın açıklamasına göre oyuncuların %60'ı 2. oyunu bitirmedi. Bu istatistiğin dayanağı da Uplay ( Xbox Live ve PSN'den de bu bilgiler alınabilir) gibi servisler olmuş.
 
     Aynı yetkilinin daha önceki açıklamalarında Assassin's Creed: Brotherhood'un senaryo modunun 15 saat süreceği yönünde açıklamalarına tanık olmuştuk. Multiplayer modu üzerinde de önemle durulan Brotherhood'un senaryo modunun bu kadar uzun olacak, olması sevindirici. Bildiğiniz gibi AC 2'nin ardından Brotherhood'un çok kısa sürede piyasaya çıkacak olması eleştirilmişti.
 
      Oyuncuların Assassin's Creed: Brotherhood'u bir bütün olarak deneyim etmesini isteyen Ubisoft, bu konudaki sıkı çalışmalarına devam ediyor. Başarılı multi + senaryo ikilisi oyunun ömrünü ve satış rakamlarını uzatabilir.

kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler