AC: Brotherhood İçin Özel Paket Duyuruldu

09.08.2010 22:23 Samet Konuksal


 
     Ubisoft, Assassin's Creed: Brotherhood için sınırlı sayıda üretilecek olan özel paketi duyurdu. 
 
     Dolgun içeriğiyle dikkatleri üzerine çeken "Assassin's Creed: Brother Hood Limited Edition", oyun diskinin haricinde bir de oyunun seslerini ve oyunun arkasında geçenleri içinde barındıran bir diski içinde bulunduruyor. Bunun yanı sıra pakette, Roma şehrinin haritası, resim kitabının yanı sıra bir de oyun içi iki adet single-player harita bulunduruyor.
 
     Ayrıca paketler, isteğe göre seçilecek olan oyunun multiplayer karakterlerinden Jack veya Doctor'u içinde barındıran bir kutuyu da ücretsiz olarak satın alanlara sunuyor. Tüm bunları içeren kutunun fiyatını ise Ubisoft, $99 olarak belirlemiş durumda.
 
     Ancak bu paket, oyunun multiplayer betasında da olduğu gibi sadece Gamestop'a özel olarak sunulacak. Assassin's Creed: Brotherhood, 19 Kasım'da PC, Xbox 360 ve PS3 için çıkacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler