AC: Brotherhood ile İlgili Yeni Bilgiler

11.05.2010 21:03 Levent Polater

 

asscreedbrother

 

    Geçtiğimiz yılın en bomba oyunlarından biri olma özelliği taşıyan ve Ezio Auditoire'nin hikayesini ve Assassin'lerin nasıl bir örgüt olduğunu daha iyi anlamamızı sağlayan Assassin's Creed 2'nin Brotherhood ile devam edeceğini bir süredir sizlerle paylaşmaktan keyif alıyoruz. Son zamanların en güzel oyun duyurularından biri olan Assassin's Creed: Brotherhood ile ilgili taze bilgiler yayınlandı.
 
    15 saatlik oyun süresine sahip olan Assassin's Creed 2, Brotherhood ile kaldığı yerden devam ediyor. Tekrardan Ezio'yu kontrol ederek Roma'daki Templar'ları ortadan kaldırmamız gerekecek. Ancak bu sefer yalnız değiliz. Da Vinci, Machiavelli ve Caterina Sforza'nın bizle birlikte olup öldürme girişimlerimize yardım edeceği açıklandı.
 
    Oyunda zehirli dartlar gibi gizli silahlar kullanacağımız belirtilirken, paraşüt ve gelişmiş bir uçan makine de kontrol edebileceğimiz aksesuarlar arasında yer alacak. Tabi bu açıklananların oyunun aksesuar ve silah departmanının sadece ufak bir kısım olduğu söyleniyor.
 
    Multiplayer kısmına gelirsek, Ubisoft bu mod ile ilgili pek bir bilgi vermese de her oyuncunun kendine has "özel silahları ve gizli öldürme sanatları" olabileceği" müjdesini verdi. Yeni yeteneklerinizi rakiplerinize kullanarak onları şaşırıtıcı bir şekilde öldürmek sizin elinizde olacak.
 
    Geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan Brotherhood'un resmi sitesi dün güncellenmişti, bugün ise ilk video'suna kavuşan Brotherhood'un tatil sezonunda PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacağı söyleniyor. 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler