AC: Brotherhood'tan Yeni Görüntüler

17.09.2010 01:42 Ersin Kılıç


 
      İkinci oyunun devamı niteliğinde olan Assassin's Creed serisinin yeni oyunu AC: Brotherhood için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
      Ezio'yu tekrar yöneteceğimiz oyunun bu ekran görüntülerinde son yayınlanan "Burn my shadow away" videosundaki bazı sahnelere de yer verilmiş. Ezio bu ekran görüntülerinde bileklerindeki iki silah ile oldukça dikkat çekiyor. Rakiplerini ikinci oyundaki gibi bileklerindeki bıçaklar ile öldüren Ezio, aynı zamanda gene bileklerinde bulunan ateşli silahlar ile de işini sağlama alacağa benziyor.
 
     Tapınak şovalyeleri ve Suikastçiler birliği arasındaki savaşa odaklanacak olan oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler