AC: Brotherhood'un Animus Hatası Düzeltildi

Brotherhood'ta artık tek başımıza hareket etmiyoruz
22.12.2010 11:27 Alkan Adakaner


   Assassin's Creed: Brotherhood genel olarak oldukça başarılı bir oyundu. Yine de oyunda hatalarla da karşılaşabiliyorduk. Ubisoft bu hataları gidermek için çalışmalarına devam ediyor.
 
 
   Daha önceki bir haberimizde oyunda Animus hatası olarak bilinen bir sorunun olduğunu aktarmıştık. Bu hata Ezio'nun 2012'de sıkışmasına neden oluyordu. Ubisoft'un Playstation 3 kullanıcıları için yayınladığı yeni yama ile bu hata gideriliyor.
 
   Bu hatanın yanı sıra Trophy'lerdeki ve multiplayer modunda oyuncuların takılıp kalmasına (oyun asla başlamıyordu) neden olan sorunlar da giderildi.  Ubisoft'un ileride çıkacak sorunlar için de umarız böyle hızlı çözümler üretir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler