AC: Brotherhood'un Betası PS3 Özel Olacak

16.06.2010 00:33 Samet Konuksal


 
     Sony'nin E3 konferansında, daha önce yapılacağı açıklanan Assassin's Creed: Brotherhood'un multiplayer betasının PS3'e özel olacağı açıklandı. 
 
     Kullanıcılara ilginç, farklı bir çoklu oyunculu mod deneyimi sunmak isteyen Ubisoft, betanın ne zaman yapılacağı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Ayrıca konferans esnasında oyunun multiplayer moduyla ilgili bir de video yayınlandı.
 
     Bu videoya geçmeden önce, PS3 kullanıcıları için sevindirici bir haber daha verelim... Ubisoft'un açıklamasına göre Assassin's Creed: Brotherhood, PS3 versiyonunda özel içerikler bulunduracak. Ayrıca AC: Brotherhood oyuncuları, bu içeriklere ücretsiz olarak erişebilecekler.
 
     Şimdi, dilerseniz Assasin's Creed: Brotherhood'un konferans esnasında multiplayer modu için yayınlanan videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 1 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 1 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 2 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler