AC: Brotherhood'un Çıkış Videosu Yayınlandı

12.11.2010 13:23 Ersin Kılıç


 
     Eaio'yu kontrol ederek Roma'da büyük bir mücadeleye gireceğimiz Assassin's Creed: Brotherhood'un çıkış videosu yayınlandı.
 
     Videonun hemen başında oyunun bir çok videosunda da yer verilen meşhur baskını görüyoruz. Tabi kullanılan müzik ve kamera açıları ile başarılı bir şekidle kurgulandığını söylemeliyim. Suikastçi birliğini yönetecek olan Ezio'nun sözleri ise herşeyi özetliyor ; "İşimin bittiğini sanmıştım, yanılmışım."
 
     Leonardo Da Vinci'nin'de yer aldığı videoda paraşüt, at ve tank kullanımı gibi kısımlara da yer verilmiş. Multiplayer modları ile de dikkat çeken ve 19 Kasım'da PS3 ve Xbox 360 çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun bu çıkış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler