AC: Brotherhood'un En Acımasız Öldürme Sahneleri

10.11.2010 16:28 Gökhan Yılmaz

 
     Assassin's Creed: Brotherhood bu ay içerisinde konsollarda sahne almaya hazırlanıyor. Yeni hikayesi, yeni karakterleri, videoları ve multiplayer modunun haricinde pek çok yeni hareket de oyuncuları heyecanlandıran şeylerin arasında bulunuyor.
 
     GamesRadar'ın hazırladığı videoda Brotherhood'da yapabileceğimiz çeşitli hareketleri görüyoruz. Bazıları eski oyunlarda olduğu gibi klasikleşmiş öldürme yöntemleri olsa da gerçekten güzel ve acımasız hareketler bulunuyor.
 
     Assassin's Creed: Brotherhood'un çıplak el, bıçaklar, kılıçlar ve orta çağın ağır silahları gibi bölümlere ayrılmış en iyi öldürme yöntemlerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 3 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 3 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 4 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler