AC: Brotherhood'un Multiplayer Betasından Oynanış

03.10.2010 04:03 Gökhan Yılmaz

 
     Şimdilik sadece PlayStation Plus üyelerine sunulan Assassin's Creed: Brotherhood betasından 10 dakikalık oynanış videosu ortaya çıktı. 4 Ekim'den sonra, betanın ön sipariş verenlere de açılacağını belirtelim.
 
     Videoda 10 dakika süren tam bir multiplayer maç gösteriliyor. Yaklaşık 8 kişinin aynı haritada oynadığı oyun modunda sizi öldürmesi için görevlendirilen suikastçıdan saklanmaya çalışırken, öldürmeniz gereken oyuncunun peşine düşüyorsunuz. Altta görülen halka, mavi alanıyla hedefinizin nerede olduğunu gösteriyor. Öldürmeniz gereken karakterin hangi yönde olduğuna ve yakınlığına göre mavi renge dönüşen halka, kalabalık alanlarda hedefi tam olarak kestirmenize izin vermiyor. Bu nedenle eğer hedefiniz sizden saklanmaya çalışıyorsa ve diğer karakterlerin arasına saklanmışsa etraftaki herkesin hareketlerini dikkatlice izlemeniz gerekiyor.
 
     Diğer yandan eğer sizi öldürmekle görevlendirilen oyuncu yaklaşmaya başlarsa uyarılıyorsunuz. Bu noktada dikkat çekecek hareketlerden kaçınmanız gerekiyor yoksa açık hedef oluyorsunuz.
 
     Multiplayer modlarından biri bu şekilde bir sisteme sahip. Oyun boyunca kurbanlarınızı öldürmeye çalışırken aynı zamanda da kurban olmamaya çalışıyorsunuz. Videoda defansif ve ofansif oynanışın ikisi de görülüyor. Şimdiden 18 level olan oyuncu, aynı zamanda çeşitli stratejiler gösteriyor.
 
     Assassin's Creed: Brotherhood'un 10 dakikalık multiplayer maçının videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler