AC IV: Black Flag'ten Su Altı Oynanış Videosu

06.08.2013 19:48 Alkan Adakaner


    Assassin's Creed serisinde genellikle kulelere, evlere, saraylara tırmanıp durduk, ama serinin yeni oyunu Assassin's Creed IV: Black Flag'te su altı görevleri de çok önemli bir yer kaplayacak; çünkü oyunda bir korsanı yönetiyoruz.
 
     Ubisoft oyunda çok önemli bir yer kaplayan denizlerle kaplı alanlarda su altı görevleri de tasarlamış durumda. Bu görevlerde çeşitli dalışlar yapıp hazinelere ulaşmaya çalışacak ve burada birbirinden zorlu tehlikelerle karşılaşacağız. Örneğin köpek balıkları ve çökme tehlikesi bulunan batıklar en büyük düşmanlarımız olacak gibi görünüyor.
 
    Oyun için yeni yayınlanan bir video da su altında oynanışın nasıl olacağını gösteriyor. Bunun yanı sıra küçük teknelerimizde köpek balığı avlama örneklerini de görüyoruz. Grafiklerin de su altında gerçekten de muazzam göründüğünü belirtmeliyiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 47 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler