"A Hideo Kojima Game"in Gerçek Anlamı Nedir

24.09.2010 12:16 Alkan Adakaner


   
     Hideo Kojima'nın imzasını taşıyan oyunlarda gördüğümüz "A Hideo Kojima Game" (Bir Hideo Kojima Oyunu) ibaresi ile ilgili ünlü yapımcıdan bir açıklama geldi. Kojima, bu ibareyi diğer yapımcıların kullandığı gibi kullanmıyor.
 
     "Bu ibare benim herşeyden sorumlu olduğumu gösteriyor. Bunu sadece kendi yaptığım oyunlara ekliyorum"  sözleriyle durumu açıklayan Kojima, katkıda bulunduğu oyunlarda bu ibarenin kullanılmadığını söylüyor.
 
     Örneğin Hideo Kojima'nın da danışman olarak yer aldığı Metal Gear Solid: Rising ve Castlevania: Lords od Shadow'da bu ibareyi görmeyeceğiz.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler