A Plague Tale: Innocence ve Minit, Epic Games Store'da Ücretsiz

06.08.2021 12:35 Mehmet Tandoğan

 
 
A Plague Tale: Innocence ve Minit, Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunuluyor. Oyuncular bu oyunları 12 Ağustos saat 18.00'e kadar kütüphanelerine ekleyebilir. Eklenilen oyunlar kalıcı olarak kütüphanenizde yer alacak.
 
Minit
 
Minit, bir seferde altmış saniye oynanan tuhaf bir maceradır. Sıra dışı insanlara yardım etmek, sayısız sırrı ortaya çıkarmak ve tehlikeli düşmanları aşmak için, her gün sadece bir dakika sonra sona erecek talihsiz bir laneti kaldırma umuduyla, evinizin rahatlığının dışına yolculuğa çıkın. Minit, Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio ve Dominik Johann arasında bir iş birliğidir.
 
Oyuna ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
A Plague Tale: Innocence
 
Tarihin en karanlık zamanlarında geçen yürek burkan bir yolculukta, genç Amicia ve küçük kardeşi Hugo'nun kasvetli hikâyesini takip et. Peşlerindeki Engizisyon askerlerinden kaçan ve etrafları durdurulamaz fare sürüleriyle çevrili iki kardeş birbirlerini daha iyi tanıyıp birbirlerine güvenecekler.
 
Oyuna ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler